Apartamente de vanzare și inchiriere in Plopeni

Anunturi imobiliare cu apartamente Plopeni

Categorii
-

Apartamente Plopeni. Site-ul nostru de imobiliare vă pune la dispoziție nenumărate anunturi gratuite cu apartamente de vanzare, sau inchirieri apartamente in Plopeni și nu numai. Aceste anunturi imobiliare sunt adăugate periodic de cele mai reprezentative agentii imobiliare sau de persoane particulare, care doresc să inchirieze sau sa vanda un apartament. Caută oferte de vanzari apartamente cu o camera, 2 camere sau mai multe. Aici poți întâlni și o mulțime de anunțuri cu apartamente noi și de lux construite recent în ansambluri rezidențiale din Plopeni.

Vă oferim posibilitatea de a filtra anunturile imobiliare cu apartamente de vanzare după o multitudine de atribute, cum ar fi: județ, oraș, perioada în care au fost adăugate, numărul de camere, suprafața apartamentului, numărul de băi, de camere, dacă este decomandat sau nu, anul de construcție al apartamentului, și alte opțiuni. Dacă dorești să adaugi un anunț imobiliar cu apartamente de inchiriat sau vanzari apartamente, tot ceea ce trebuie să faci e să intri pe secțiunea Adaugă anunț gratuit! Este gratis și nu necesită înregistrare. Caută apartamentul din Plopeni care să se potrivească cerințelor tale!

Caută apartamentul ideal de vanzare sau de inchiriat in Plopeni
Am găsit 2 anunţuri imobiliare care se potrivesc filtrelor de căutare. Rezultate afişate:1 - 2

inchiriez apartament cu 2camere

inchiriez apartament cu 2camere
Închirieri apartamente Plopeni adăugat la: 30 martie 2014
doresc a inchiria apartament cu 2 camere nemobilat , ofer intre 250 ...

250.00 RON

Vand apartament 2 camere Plopeni

Vand apartament 2 camere Plopeni
Apartamente de vânzare Plopeni zona centrala, adăugat la: 12 septembrie 2013
Apartament 2 camere,zona central,str. Zorilor, semidecomandat, etj 2/4,izolat,gresie,faianta,contorizat,termopan,usa metalica, balcon inchis,exclus intermediari,rog ...

24,000.00 EUR